Informatie

Toegang

De toegang tot het festival is gratis. Zowel voor de bezoekers als voor alle deelnemers. U bent welkom van 10.00 uur tot 17.00 uur op zaterdag 30 mei en zondag 31 mei 2020.

Het adres is Oldtimer Festival Balkbrug, Hoogeveenseweg 38, 7707 CH Balkbrug

Parkeren

De entree is voor zowel de deelnemers als de bezoekers gratis! We proberen de kosten zo laag mogelijk te houden maar zonder inkomsten kunnen wij natuurlijk geen festival organiseren. We vragen daarom € 4 per dag voor het parkeren.

Braderie

Onderdeel van het Festival is een braderie waar u alles kunt vinden. Lekkernijen, streekproducten, miniaturen, onderdelen en handnijverheid. Voor ieder wat wils. 
Bent u geïnteresseerd en wilt u ook deelnemen aan de braderie? Meer informatie kunt u aanvragen via emailadres markt@oldtimersbalkbrug.nl

De kosten bedragen € 2,50 per strekkende meter grondplaats per dag. U kunt eventueel een marktkraam huren. Dit kost € 25 bovenop de prijs van de grond (4 meter kraam + grond is € 35 per dag).

Deelnemersinformatie

Wij verwachten de deelnemers op zaterdag 30 mei en zondag 31 mei 2020 tussen 07.00 – 9.30 uur. Aanmelding kan bij de inschrijftafel in de grote tent of na 12.00 uur in de organisatiewagen. Dan ontvangt iedere deelnemer per deelnemend voertuig een envelop met bonnen voor lunchpakket en aandenken, consumptiemunten en een informatiebrief. Aan het eind van de dag kunt u tegen inlevering van de aandenken bon het aandenken bij de organisatiewagen ophalen.

Het terrein gaat open voor deelnemers op vrijdag 29 mei om 16.00 uur. Mocht u vroeger komen dan verzoeken wij u om buiten het festival terrein te wachten. Wij verwijzen u naar de horeca in Balkbrug voor een kopje koffie of iets lekkers.

Als u deelneemt aan Oldtimer Festival Balkbrug moet u in het bezit zijn van een geldig rijbewijs en moet uw voertuig verzekerd zijn.

Vanwege de veiligheid kunnen we niet toestaan dat er op het terrein wordt rondgereden door personen zonder rijbewijs. Op het terrein gelden de normale verkeersregels en u doet mee op eigen risico.

Deelname aan het Oldtimer Festival Balkbrug is gratis.

Barbecue

U kunt deelnemen aan de Barbecue op zaterdagavond van 18.00 tot 21.00 uur. De kosten bedragen € 15,00 per persoon voor een volledige maaltijd inclusief salades en brood. Drinken zit niet inbegrepen in dit bedrag, u kunt dit zelf bestellen aan de bar.

Vrijwilligers

Oldtimer Festival Balkbrug zou niets zijn zonder haar vrijwilligers die zich enorm inspannen om deze prachtige dagen te laten slagen. Vindt u het leuk om ons een helpende hand te reiken en wilt u ook helpen bij het Oldtimer Festival Balkbrug? Graag ontvangen we dan een mail op info@oldtimersbalkbrug.nl

Overnachten van deelnemers

* Ruimte:
Oldtimer Festival Balkbrug heeft een beperkte capaciteit voor het organiseren van het festival. Dit betekent dat er ook beperkt plaats is voor overnachtingen (kampeermogelijkheden).  Na inschrijving krijgt u bericht of er ruimte is voor overnachten anders dan in uw voertuig. Caravans scharen we niet onder de oldtimer voertuigen, en kunnen dan ook elders geplaatst worden. Om iedereen een gelijkwaardige plaats te bieden moeten wij de in te nemen ruimte van de voertuigen zo efficiënt mogelijk benutten. Bij plaatsing kunnen wij helaas geen rekening houden met luifels, parasols, zonnetenten en andere ruimte innemende factoren. Aanwijzingen van de vrijwilligers moeten worden opgevolgd.

* Bijdrage elektra
Het bestuur heeft besloten om ook in 2020 geen vergoeding te vragen voor het overnachten op Oldtimer Festival Balkbrug.
Door de toegenomen kosten van de voorzieningen voor elektra zijn wij helaas genoodzaakt eenmalig € 10,00 per afnemend voertuig voor te vragen. (ter verduidelijking, als u komt met 5 tractoren en 1 caravan dan betaalt u voor afname van de elektra €10 voor het weekend, dus in dit voorbeeld alleen voor de caravan). Als u geen elektra afneemt heeft u dus ook geen kosten.

* Electra:
Electra is niet gegarandeerd. Indien het op uw locatie mogelijk is om stroom te verkrijgen gebeurd dit vanaf vrijdag 17.00 uur. De stroomvoorziening stopt om zondag 17.00 uur.

* Open vuur:
Vanwege brandgevaar is open vuur (zoals onder meer houtkachels, vuurkorven, vuurschalen en gestookt vuur in barbecues) op het terrein niet toegestaan.

* Afval:
U dient alle afval af te voeren of zelf mee te nemen. Het terrein dient schoon achtergelaten te worden.

Bij onduidelijkheden is de beslissing van het bestuur doorslaggevend.

* Evenementenregeling:
Het Oldtimer Festival is bij de belastingdienst aangemeld voor de evenementenregeling. Deelnemers met een geschorst voertuig kunnen zich aanmelden voor deze regeling door een mail met hun kenteken te sturen naar info@oldtimersbalkbrug.nl

 

Privacy Policy Oldtimer Festival Balkbrug

Klik hier om door te gaan naar onze Privacy Policy

 


Oldtimer Festival Balkbrug