Informatie

Toegang

De toegang tot het festival is gratis. Zowel voor de bezoekers als voor alle deelnemers. U bent welkom van 10.00 uur tot 17.00 uur op zaterdag 4 juni 2022.

Het adres is Oldtimer Festival Balkbrug, Hoogeveenseweg 38, 7707 CH Balkbrug

Parkeren

De entree is voor zowel de deelnemers als de bezoekers gratis! We proberen de kosten zo laag mogelijk te houden maar zonder inkomsten kunnen wij natuurlijk geen festival organiseren. We vragen daarom € 4 per dag voor het parkeren.

Braderie

Onderdeel van het Festival is een braderie waar u alles kunt vinden. Lekkernijen, streekproducten, miniaturen, onderdelen en handnijverheid. Voor ieder wat wils. 
Bent u geïnteresseerd en wilt u ook deelnemen aan de braderie? Meer informatie kunt u aanvragen via emailadres markt@oldtimersbalkbrug.nl

De kosten bedragen € 2,50 per strekkende meter grondplaats per dag. U kunt eventueel een marktkraam huren. Dit kost € 25 bovenop de prijs van de grond (4 meter kraam + grond is € 35 per dag).

Deelnemersinformatie

Wij verwachten de deelnemers op zaterdag 4 juni tussen 07.00 – 9.30 uur. Aanmelding kan bij de inschrijftafel in de grote tent of na 12.00 uur in de organisatiewagen. Dan ontvangt iedere deelnemer per deelnemend voertuig een envelop met bonnen voor lunchpakket en aandenken, consumptiemunten en een informatiebrief. Aan het eind van de dag kunt u tegen inlevering van de aandenken bon het aandenken bij de organisatiewagen ophalen. Wilt u bij elkaar staan verzamel u dan buiten het terrein en kom gelijk het terrein op.

Als u deelneemt aan Oldtimer Festival Balkbrug moet u in het bezit zijn van een geldig rijbewijs en moet uw voertuig verzekerd zijn.

Vanwege de veiligheid kunnen we niet toestaan dat er op het terrein wordt rondgereden door personen zonder rijbewijs. Op het terrein gelden de normale verkeersregels en u doet mee op eigen risico.

Deelname aan het Oldtimer Festival Balkbrug is gratis.

Vrijwilligers

Oldtimer Festival Balkbrug zou niets zijn zonder haar vrijwilligers die zich enorm inspannen om deze prachtige dag te laten slagen. Vindt u het leuk om ons een helpende hand te reiken en wilt u ook helpen bij het Oldtimer Festival Balkbrug? Graag ontvangen we dan een mail op info@oldtimersbalkbrug.nl

Overnachten van deelnemers

* Ruimte:
Oldtimer Festival Balkbrug heeft een beperkt capaciteit voor het organiseren van het festival. Dit betekent dat er dit jaar geen plaats is voor overnachtingen (kampeermogelijkheden).

* Open vuur:
Vanwege brandgevaar is open vuur (zoals onder meer houtkachels, vuurkorven, vuurschalen en gestookt vuur in barbecues) op het terrein niet toegestaan.

* Afval:
U dient alle afval af te voeren of zelf mee te nemen. Het terrein dient schoon achtergelaten te worden.

Bij onduidelijkheden is de beslissing van het bestuur doorslaggevend.

* Evenementenregeling:
Het Oldtimer Festival is bij de belastingdienst aangemeld voor de evenementenregeling. Deelnemers met een geschorst voertuig kunnen zich aanmelden voor deze regeling door een mail met hun kenteken te sturen naar info@oldtimersbalkbrug.nl

 

Privacy Policy Oldtimer Festival Balkbrug

Klik hier om door te gaan naar onze Privacy Policy

 


Oldtimer Festival Balkbrug