Inschrijven

Inschrijven via de site is geopend.

Alle oldtimers van minimaal 25 jaar oud zijn welkom op het Oldtimer Festival Balkbrug. Wij stellen het zeer op prijs als u ons deze dag komt bezoeken met uw oldtimer. U kunt zich hier online inschrijven voor deelname op zaterdag en zondag 30 & 31 mei 2020. Een voorwaarde voor deelname is dat u in het bezit bent van een geldig rijbewijs en uw voertuig verzekerd is.

Wij hebben helaas een beperkte capaciteit voor tenten en caravans. Voor gebruik van elektra rekenen wij € 10,– per afname.

Let op voor de overnachtingen krijgt u een apart mailtje met een bevestigingsformulier die u mee moet nemen naar het terrein. Hierdoor kunnen wij het aantal overnachtingen bijhouden en kun je alleen met formulier overnachten op het terrein.

info@oldtimersbalkbrug.nl

We verwachten alle deelnemers tussen 07.00 en 09.30 uur. Om 10.00 uur gaat het festival van start voor de bezoekers en zal het door de drukte lastiger worden om het terrein op te komen. We vragen u bij binnenkomst eerst uw voertuig te parkeren, dit op aanwijzing van de verkeersregelaars. Wilt u als groep bij elkaar staan, dan moet u zorgen dat u gelijke tijd aankomt of even op elkaar wacht op het parkeerterrein. Als u een plaats heeft gekregen kunt u zich aanmelden in de tent. Bij aanmelding ontvangt u de consumptiebonnen, voertuigkaart en lunchbon. Vanaf 16.00 uur kunnen de deelnemers een aandenken ophalen bij de organisatiewagen.

Kosten:

  • Deelname aan het Oldtimer Festival Balkbrug is gratis.
  • De gezellige Barbecue op zaterdagavond kost € 15 per persoon. Deze is volledig verzorgd (exclusief drinken).
  • Electra: € 10 per afnemend voertuig voor het hele weekend

Wil je bij ons blijven overnachten? Dat kan. We hebben sanitaire voorzieningen met een douchegelegenheid en extra toilet op het terrein. In verband met de opbouw van het terrein is aanrijden mogelijk vanaf vrijdagmiddag 16.00 uur. Als u vroeger bent vragen wij u om even te wachten in het dorp en de tijd te gebruiken voor een kopje koffie (of iets anders) in de horeca van Balkbrug.

Wilt u informatie over een standplaats voor de markt? Stuur dan een mailtje naar markt@oldtimersbalkbrug.nl

 

Inschrijfformulier 2020

Inschrijfformulier 2020

Door dit formulier te verzenden verplicht u zich te houden aan de richtlijnen van het bestuur van Oldtimer Festival Balkbrug en hun vertegenwoordigers.

* Ruimte:
Oldtimer Festival Balkbrug heeft een beperkte capaciteit voor het organiseren van het festival. Dit betekent dat er ook beperkt plaats is voor overnachtingen (kampeermogelijkheden). Om iedereen een gelijkwaardige plaats te bieden moeten wij de in te nemen ruimte van de voertuigen zo efficiënt mogelijk benutten. Bij plaatsing kunnen wij helaas geen rekening houden met luifels, parasols, zonnetenten en andere ruimte innemende factoren.

* Opgave Markt
Voor de markt kunt u zich opgeven via markt@oldtimersbalkbrug.nl.

* Bijdrage
Het bestuur heeft besloten om in 2018 geen vergoeding te vragen voor het overnachten op Oldtimer Festival Balkbrug.
Door de toegenomen kosten van de voorzieningen voor elektra zijn wij helaas genoodzaakt eenmalig € 10,00 per afnemend voertuig voor te vragen. (ter verduidelijking, als u komt met 5 tractoren en 1 caravan dan betaalt u voor afname van de elektra €10 voor het weekend, dus in dit voorbeeld alleen voor de caravan)

* Electra:
Electra is niet gegarandeerd. Indien het op uw locatie mogelijk is om stroom te verkrijgen gebeurd dit vanaf vrijdag 17.00 uur. De stroomvoorziening stopt om zondag 17.00 uur.

* Open vuur:
Vanwege brandgevaar is open vuur (zoals onder meer houtkachels, vuurkorven, vuurschalen en gestookt vuur in barbecues) op het terrein niet toegestaan.

* Afval:
U dient alle afval af te voeren of zelf mee te nemen. Het terrein dient schoon achtergelaten te worden.

* Bij onduidelijkheden is de beslissing van het bestuur doorslaggevend.

Ik wil graag aan de Barbecue deelnemen met het volgend aantal personen (a € 15 per persoon):

Controleert u na het verzenden of er geen fouten zichtbaar zijn in het document. U dient alle verplichte velden in te vullen, anders lukt het versturen niet

Bezig met versturen

Oldtimer Festival Balkbrug