Inschrijven

De inschrijving wordt binnenkort geopend!

 

Alle oldtimers van minimaal 25 jaar oud zijn welkom op het Oldtimer Festival Balkbrug. Wij stellen het zeer op prijs als u ons deze dag komt bezoeken met uw oldtimer. U kunt zich hier online inschrijven voor deelname op zaterdag en zondag 19 & 20 mei 2018. Een voorwaarde voor deelname is dat u in het bezit bent van een geldig rijbewijs en uw voertuig verzekerd is.

Wij hebben helaas een beperkte capaciteit voor tenten en caravans. U dient voor plaatsing van een caravan of tent via een email toestemming te krijgen van het bestuur.  info@oldtimersbalkbrug.nl

We verwachten alle deelnemers tussen 07.00 en 09.30 uur. Om 10.00 uur gaat het festival van start voor de bezoekers en zal het door de drukte lastiger worden om het terrein op te komen. We vragen u bij binnenkomst eerst uw voertuig te parkeren, dit op aanwijzing van de verkeersregelaars. Als u een plaats heeft gekregen kunt u zich aanmelden in de tent. Bij aanmelding ontvangt u de consumptiebonnen, voertuigkaart en lunchbon. Vanaf 16.00 uur kunnen de deelnemers een aandenken ophalen bij de organisatiewagen.

Deelname aan het Oldtimer Festival Balkbrug is gratis.
De gezellige Barbecue op zaterdagavond kost € 15 per persoon. Deze is volledig verzorgd (exclusief drinken).

Wil je bij ons blijven overnachten? Dat kan. We hebben onze sanitaire voorzieningen uitgebreid met een douchegelegenheid en extra toilet op het terrein. In verband met de opbouw van het terrein is aanrijden mogelijk vanaf vrijdagmiddag 16.00 uur. Als u vroeger bent vragen wij u om even te wachten in het dorp en de tijd te gebruiken voor een kopje koffie (of iets anders) in de horeca van Balkbrug.

Markt

Wilt u informatie over een standplaats voor de markt? Stuur dan een mailtje naar markt@oldtimersbalkbrug.nl

 Oldtimer Festival Balkbrug