Inschrijven

Inschrijven via de site is geopend.

Alle oldtimers van minimaal 25 jaar oud zijn welkom op het Oldtimer Festival Balkbrug. Wij stellen het zeer op prijs als u ons deze dag komt bezoeken met uw oldtimer. U kunt zich hier online inschrijven voor deelname op zaterdag 4juni 2022. Een voorwaarde voor deelname is dat u in het bezit bent van een geldig rijbewijs en uw voertuig verzekerd is.

We verwachten alle deelnemers tussen 07.00 en 09.30 uur. Om 10.00 uur gaat het festival van start voor de bezoekers en zal het door de drukte lastiger worden om het terrein op te komen. We vragen u bij binnenkomst eerst uw voertuig te parkeren, dit op aanwijzing van de verkeersregelaars. Wilt u als groep bij elkaar staan, dan moet u zorgen dat u gelijke tijd aankomt of even op elkaar wacht op het parkeerterrein. Als u een plaats heeft gekregen kunt u zich aanmelden in de tent. Bij aanmelding ontvangt u de consumptiebonnen, voertuigkaart en lunchbon. Vanaf 16.00 uur kunnen de deelnemers een aandenken ophalen bij de organisatiewagen.

Kosten:

  Deelname aan het Oldtimer Festival Balkbrug is gratis.

  Wilt u informatie over een standplaats voor de markt? Stuur dan een mailtje naar markt@oldtimersbalkbrug.nl

   

  Inschrijfformulier 2022

  Inschrijfformulier 2022

  Controleert u na het verzenden of er geen fouten zichtbaar zijn in het document. U dient alle verplichte velden in te vullen, anders lukt het versturen niet

  Bezig met versturen

Oldtimer Festival Balkbrug