verslag 2015

Het Oldtimer Festival Balkbrug van 2015 was weer een groot succes.

Al begon de zaterdag wat kouder en natter, de sfeer zat er al vroeg goed in. Het terrein stroomde gestaag vol met allerhande verschillende voertuigen en marktkooplui.
Het weer werd allengs mooier en naarmate de dag vorderde kwam de zon erbij en ging de wind liggen.

Het publiek kwam in groten getale, tot vreugde van de parkeerwachters die goed werk hadden om iedereen van een mooi plekje te voorzien.

Op het veld waren weer prachtige dingen te zien. Allereerst natuurlijk de vaak fraaie oldtimers. Daarnaast ook de vele evenementen. De indrukwekkende motoren van Brand, de miniatuur stoomtrein, de houtzagerij en de gezellige braderie. Te veel om op te noemen, maar kijk maar eens naar de prachtige foto’s op de website die het hele verhaal laten zien.

’s Avonds met de barbecue was het een gezellige drukte. Buren, deelnemers en vrijwilligers genoten van een welverdiende en goed verzorgde maaltijd. Een gezellige afsluiting van de eerste dag.

De zondag begon al mooi en warm en dat zou de hele dag zo blijven. Het veld vulde zich weer met deelnemers en bezoekers. De ijscoboer deed al vroeg goede zaken.

Harry, de mini weespony had geen klagen over alle aandacht. Hij liet het zich graag aanleunen.

De sfeer was druk en gezellig en daar hielpen het draaiorgel, de evenementen en de muziek van het koor goed aan mee. Bezoekers en deelnemers waren vrijwel zonder uitzondering erg positief over de gezelligheid en de uitstraling van het evenement.

Een speciaal woord van dank voor alle vrijwilligers. Het zijn deze geweldige mensen die ons evenement tot een groot succes maken. Er is heel hard gewerkt en iedereen heeft zijn uiterste best gedaan, en met groot succes. We waarderen dat enorm. Zonder vrijwilligers is een groot evenement als het Oldtimer Festival niet mogelijk.

Dedemsvaart in vogelvlucht
Foto’s van Alex Miedema


Oldtimer Festival Balkbrug