Inschrijven

Inschrijven via de site is geopend.

Alle oldtimers van minimaal 25 jaar oud zijn welkom op het Oldtimer Festival Balkbrug. Wij stellen het zeer op prijs als u ons deze dag komt bezoeken met uw oldtimer. U kunt zich hier online inschrijven voor deelname op zaterdag 18 mei en zondag 19 mei 2024. Een voorwaarde voor deelname is dat u in het bezit bent van een geldig rijbewijs en uw voertuig verzekerd is.

We verwachten alle deelnemers tussen 07.00 en 09.30 uur. Om 10.00 uur gaat het festival van start voor de bezoekers en zal het door de drukte lastiger worden om het terrein op te komen. We vragen u bij binnenkomst eerst uw voertuig te parkeren, dit op aanwijzing van de verkeersregelaars. Wilt u als groep bij elkaar staan, dan moet u zorgen dat u gelijke tijd aankomt of even op elkaar wacht op het parkeerterrein. Als u een plaats heeft gekregen kunt u zich aanmelden in de tent. Bij aanmelding ontvangt u de consumptiebonnen, voertuigkaart en lunchbon. Vanaf 16.00 uur kunnen de deelnemers een aandenken ophalen bij de organisatiewagen.
Deelnemers betreden het terrein en parkeerruimtes op eigen risico en kunnen daarom geen aanspraak doen op een vergoeding bij schade of diefstal bij de organisatie.

Overnachten:
Oldtimer Festival Balkbrug heeft een beperkte ruimte voor het organiseren van het festival. Doordat de deelnemersaantallen elk jaar toenemen, moeten wij ons terrein anders gaan indelen. Dit betekent dat er geen plaats is voor caravans tussen de oldtimervoertuigen. Deze zullen apart van de voertuigen geplaatst worden. Dit geldt niet voor de woonwagens en pipowagens hier is een uitzondering voor.
Wij faciliteren geen stroom voorzieningen. Indien nodig dient u deze zelf mee te nemen.
Het terrein is vrijdag 17 mei vanaf 16:00 uur geopend.
Heeft u zich ingeschreven voor overnachten in een caravan of woonwagen dan krijgt u daar een bevestigingsmail van.

Kosten:

Deelname aan het Oldtimer Festival Balkbrug is gratis.

Wilt u informatie over een standplaats voor de markt? Stuur dan een mailtje naar markt@oldtimersbalkbrug.nl

Inschrijfformulier 2024

Inschrijfformulier 2024

Controleert u na het verzenden of er geen fouten zichtbaar zijn in het document. U dient alle verplichte velden in te vullen, anders lukt het versturen niet.

Bezig met versturen


Oldtimer Festival Balkbrug